Entreprenør i Nordjylland

Brug for en dygtig entreprenør i Nordjylland?

Hos Ørnbøls Totalservice står vi sandsynligvis med svaret på dine behov. Som erfaren entreprenør og aut. kloakmester klarer vi alle former for jord- og anlægsopgaver i Nordjylland. Lige fra det simple gravearbejde til det hårde og tekniske brolæggerarbejde. Og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig.

Ræk ud til os, og få et godt tilbud med det samme – eller læs med videre herunder, hvor vi fortæller dig mere om hvad du kan forvente dig af vores service.

Disse opgaver løser vores entreprenør i Nordjylland

Når du står med en opgave, som du selv ville have udfordringer med at løse, så er det godt atkende nogen, der har forstand på tingene. Og hos Ørnbøls Totalservice er der én ting, vi har forstand på: jord- og anlægsopgaver. Alt inden for jord- og anlægsopgaver, faktisk.

Dét gør det fantastisk nemt for dig at finde ud af om vi kan klare dit projekt eller ej. For hvis dit arbejde, dine udfordringer eller dit problem er ved eller under jorden, så klarer vi ærterne for dig. Efter anlægs- og kloakeringsbranchens bedste standarder og praksisser.

Hver dag løser vi som entreprenør i Nordjylland en lang række forskelligartede opgaver for vores kunder. Her er et udpluk af opgaver, vi løser på en typisk uge:

  • Alment gravearbejde
  • Støbearbejde
  • Brolægning (fliser, chaussesten osv.)
  • Etablering af sandpuder
  • Fundament-arbejde / støbning af fundament
  • Kloakeringsopgaver

Og vi kan selvfølgelig også tage os af dit projekt – du rækker bare ud til os.

Skal vi give dig et godt tilbud?

Skal du have et godt tilbud med på vejen? Et tilbud, der i øvrigt er 100% gratis og uforpligtende for dig at få fra os?

Så er det nu vores entreprenør i Nordjylland meget gerne vil høre fra dig. Grib telefonen og fang os på 22 62 33 20, eller brug et par minutter på at udfylde kontaktformularen her på siden. Så hører du fra os inden længe.

Vi ser frem til at hjælpe dig godt videre!

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 2262 3320 eller send en e-mail til ornbolstotalservice@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her