Entreprenør Hjørring

Har du behov for en dygtig entreprenør i Hjørring?

I så fald har vi hos Ørnbøls Totalservice løsningen til dig. Som entreprenør i Hjørring udfører vi nemlig alle former for jord- og anlægsopgaver samt kloakeringsopgaver i området. Og vi kan også skabe den gode løsning for dig.

Læs mere om vores service herunder på siden, eller ræk ud til os med det samme for at få et godt tilbud på dit projekt.

Den foretrukne entreprenør i Hjørring til jord- og anlægsarbejde

Hvis dine udfordringer ligger ved eller i jorden, så har vi løsningen til dig. For hos Ørnbøls Totalservice får du en bred pallette af kompetencer i én samlet service.

Det er fantastisk nemt at gå til. Du fortæller os blot om dine udfordringer, problemer eller ønsker. Vi realiserer løsningen. Og når vi er færdige kan du nyde en bekymringsfri tilværelse – ja, i hvert fald ift. det problem, vi har udbedret. For vi kan love dig, at vores løsninger holder.

Disse opgaver tager vi os af

Herunder har vi samlet en lille liste over opgaver, du kan bruge os til at løse:

Alment gravearbejde

  • Etablering af sandpuder
  • Fundament-arbejde / støbning af fundament
  • Støbearbejde
  • Brolægning
  • Kloakeringsopgaver

…og meget mere! Ja, kort sagt er der ikke mange andre begrænsninger på vores kompetencer ved og i jorden end fantasien. Dét gør det nemt at finde ud af om vi er værd at ringe til eller ej!

Ræk ud og få et godt tilbud

Skal vi give dig et godt tilbud på din entreprenør- eller kloakeringsopgave?

Så kontakter du bare vores entreprenør i Hjørring. Du fanger os via kontaktformularen her på siden, eller via tlf.: 22 62 33 20. Vi lover at give dig en god pris hurtigt tilbage i gratis bytte for din tid.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 2262 3320 eller send en e-mail til ornbolstotalservice@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her