Kloakmester i Nordjylland

På udkig efter en kloakmester i Nordjylland?

Så er du kommet til det rette sted. Hos Ørnbøls Totalservice står vi for alle tænkelige kloakopgaver i Nordjylland – og vi kan også hjælpe dig.

Læs med herunder, hvor vi fortæller dig mere om hvad du kan forvente af vores service. Og vil du gerne have et godt tilbud med det samme, så hører vi meget gerne fra dig.

Det kan vi hjælpe dig med

“Åh nej! Min kloak er stoppet!”

Uanset om dette beskriver en akut situation, du selv står i lige nu, eller om du har brug for mere planlagt kloakarbejde, så har vi manden til jobbet. Vi forstår os på, at nogle situationer kan kræve handling nu og her, og vi sidder selvfølgelig med det nødvendige beredskab til at tackle de uforudsete udfordringer, du måtte stå med.

Som uddannede kloakmestre i Nordjylland hjælper vi alle typer kunder – store som små. Og alle opgaver og behov er lige vigtige for os.

Herunder kan du se et udpluk af opgaver, vi hjælper vores kunder med:

  • Fikser tilstoppede kloakker
  • Foretager kloakservice
  • Monterer rottespærre
  • Kloakseparering

…og meget mere! Ja, kort sagt man man sige, at hvis din opgave er under jorden, så har vores kloakmester i Nordjylland løsningen til dig!

Kontakt os i dag

Skal vi give dig et godt, uforpligtende og 100% gratis tilbud på din kloakopgave?

Så rækker du bare ud til os. Brug enten kontaktformularen her på siden, eller lad os høre fra dig via tlf.: 22 62 33 20. Så får du en god pris fra os med på vejen.

Vi ser frem til at hjælpe dig godt på vej!

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 2262 3320 eller send en e-mail til ornbolstotalservice@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her