Kloakmester i Frederikshavn

“Åh nej! Min kloak er stoppet!”

Hvis dette beskriver din situation, og du bor i Nordjyllandsområdet, så har vi løsningen til dig:En dygtig, autoriseret kloakmester i Frederikshavn.

Hver dag står vi op både til de projekter, vi har i kalenderen, såvel som til flere akutte opgaver, vores kunder ringer ind med. Og det kan være alt lige fra en tilstoppet kloak og til enoversvømmet mark, hvor drænet ikke virker. Og vi kan også hjælpe dig.

Læs med herunder, hvor vi fortæller mere om vores service. Og har du brug for os nu, så tøv ikke med at give os et kald på tlf.: 22 62 33 20.

Disse opgaver løser vi

Som autoriserede kloakmestre i Frederikshavn spænder vores kompetencer bredt. Vi hjælper med stort set alle former for kloakerings- og anlægsopgaver ved jorden. Herunder kan du se et udpluk af de opgaver, vi ofte løser for vores kunder:

  • Fikser tilstoppede kloakker
  • Udfører kloakservice
  • Installerer rottespærre
  • Kloakseparering

Kort sagt: Er dine problemer under jorden kan vi løse dem for dig!

Du behøver ikke at have forstand på hvordan kloaknettet ser ud, eller hvordan det fungerer. Det har vi. Du fortæller os blot om dit problem – så har vi en løsning klar til dig inden længe.

Få et tilbud fra vores kloakmester i Frederikshavn nu

Er du klar til at få et godt, gratis og 100% uforpligtende tilbud på din kloakopgave i Frederikshavn eller omegn?

Så er det nu du rækker du til os. Brug gerne to minutter på at beskrive dit problem for os i kontaktformularen her på siden. Og er du mere til at tage en mundtlig dialog, så er du også altid velkommen til at ringe os op på tlf.: 22 62 33 20.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

 

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 2262 3320 eller send en e-mail til ornbolstotalservice@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her