Kloakmester i Brønderslev

“Åh nej, min kloak er stoppet!”

Er dette dig? Og bor du i Brønderslev eller omegn? Ja, så har klokken slået sit tydelige slag: Du har brug for en professionel kloakmester i Brønderslev. Og hellere før end senere.

Dét er præcist hvad vi har til dig hos Ørnbøls Totalservice. En løsning på dit kloakproblem. Og det er selvfølgelig uanset om du står i en akut situation, eller om du har brug for at få udført noget planlagt kloakarbejde.

Læs med herunder, og find ud af mere om vores service. Og skal du have fat på os med det samme, så er vi altid at fange på tlf.: 22 62 33 20.

Disse opgaver klarer vi for dig

Som autoriserede kloakmestre i Brønderslev kan vi klare de fleste kloakeringsopgaver for dig. Ja, faktisk går der meget længe mellem at vi ser nogle opgaver, vi ikke har prøvet at løsefør. Vores erfaring er din kvalitetsgaranti – og vi er sikre på, at du bliver tilfreds med de resultater, vi kan skabe for dig.

Vi er problemknusere. Vi klarer alle de problemer, du har ved eller under jorden. Kort sagt. Og herunder har vi samlet et udpluk af løsninger, som vi ofte udfører for vores kunder:

  • Udførsel af kloakservice
  • Installering af rottespærre
  • Nyanlæg af kloak
  • Udbedring af tilstoppede kloakker
  • Kloakseparering

Vi klarer alle typer af kloakeringsopgaver, både for private og for erhvervslivet. 

Skal vi hjælpe dig?

Få et godt tilbud med det sammeHvis vi også skal sende dig et godt tilbud på en solid og holdbar kloakløsning, så tøv endelig ikke med at række ud til os. 

Du kan fange os via kontaktformularen her på siden, eller på tlf.: 22 62 33 20.

Vi ser frem til at sikre dig en god løsning!

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 2262 3320 eller send en e-mail til ornbolstotalservice@hotmail.com I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her